sunnuntai 29. tammikuuta 2012

PAKKASSUNNUNTAI
Tänään nukuttiinkin suht myöhään, herättiin vasta puoli kymmenen aikaan. Heti sitten aamusumpit porisemaan ja   
poikien kanssa aamupalalle.:) Ihana aurinkokin sieltä verhojen välistä kurkisteli, ihan pakko oli avata heti verhot. Aurinko saa jotenkin aina niin hyvälle tuulelle. Ei tosin kyllä kovin tee mieli mennä ulkoilemaan, kun lämpömittaria kattoo. Siellä on sellaiset rapsakat -17,8 astetta, hyrr! No talvihan nyt on, ei vaan oo vielä tottunu näihin pakkasiin, kun alkutalvi on ollut melko lauha. Ehkäpä se tästä sitten.:)
Kohta tartteekin mennä laittaan kimpsut ja kampsut kasaan ja suunnata koti jäähallia. Isommalla pojalla on tänään taas luistelukoulu. Ei ollakaan ennen oltu missään harrastusjutuissa. On se vaan uskomatonta, kuinka nopeesti lapset oppii kaikkea uutta.:D
No joo, eilen taas vähän sisusteltiin/somistettiin kotia. Eteinen sai seinälleen mustavalkoisen pienen valokuvakollaasin. Tästäkin kuvia, kun saan kameran toimimaan. Tilaan myös tänään makuuhuoneeseen uudet vaalet verhot. Tällä hetkellä siellä on melko kirjavat verhot, kivat nekin on, mutta ei mielestäni makuuhuoneen verhot. Haluan sinne jotain rauhallisempaa.:) 
Koitan vielä illemmalla räpsiä niitä kuvia ja laittaa joitain myös tänne.
Kuvaa makuuhuoneesta, sänkyjä siellä riittää:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti