torstai 14. kesäkuuta 2012

KESÄ KESÄ
Aivan ihania päiviä ollu nyt. Tänäänkin oltiin paljon ulkosalla ja nautittiin.:) Poikien ja koirien kanssa kävästiin myös melko pitkällä lenkillä ja lisäksi reippailtiin siskolle kahvittelemaan. Kyllä on pakko sanoa, että toi aurinko jotenkin piristää kummasti. Oon ite ilta ihminen, tykkään valvoa ja aamulla taas nukkuisin myöhään, jos olis mahdollista. Tällain aurinkoisina aikoina, herää virkeänä ja mielettömän hyväntuulisena:) 
Sain vihdoinkin räpsittyä muutaman kuvan. Ylemmässä kuvaa etupihan alppiruususta, kuva huono, kun en viitsiny mennä ulos kuvailemaan. Etupihan edessä on parkkipaikat ja sopivasti siinä joku ihminen käppäili.:)
Alemmassa sitten kuvaa takapihan terassista. Terassi on aika huonossa kunnossa. Ens kesänä  vois senkin laittaa sitten kuntoon.:) Isompi terassikalustokin hankitaan ja tietty grilli. Naapuri tossa tänään grillailikin, vitsit, että tuli vesi kielelle.:)
Nooh ehkä sitä joskus saa omistakin grillistä nauttia herkkuja:)
Mutta nyt tarttee lopetella ja mennä vielä synttärijuttuja kasailemaan, jotta päästään viikonloppuna juhlimaan. Mukavaa loppuviikkoa!:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti