maanantai 15. lokakuuta 2012

LOKAKUUKIN ON JO PUOLESSA VÄLISSÄ:)
Aika se vaan rientää... on monen monta kertaa pitäny tulla tänne päivityksiä laittamaan, mutta en oo yksinkertaisesti kerenny. Oikeestaan aina, jos oon netissä ollu, niin puhelimella on tullu pikasesti kävästyä. On ollu paljon töissä iltavuoroja enkä sitten oo raaskinu tulla koneelle, jos pojat on hereillä.:)
Mutta nyt... Vähän on taas paikat muuttunu. Poikien makuuhuoneessa vaihtui eilen järjestys ja samoin leikkihuoneessa. Myös meijän makuuhuone sai uuden järjestyksen ja eteisen seinä maalipinnan.:) Kuvia piti kanssa ottaa, mutta kamerasta oli akku loppu, niin ens kerralla. Oon myös nyt kovasti pähkäillyt, että maalaanko makuuhuoneet vaalealla beigellä vai jollain muulla värillä?:) Ajateltiin, että joulukuun alkuun asti suunnitellaan ja mietitään. Sillon mennään maalikaupoille, kun samalla uusitaan alakertaa jalkalistat. Vanhat on aivan kamalassa kunnossa, saa siistin ilmeen alas, kun on listat kunnossa:) Voisin ottaa kuvaa myös nykyisistä listoista...
Ilmat on kovin kylmenny ja poikien talvihaalarit käyneet pieniksi. Teinkin eilen mahtavan löydön Ellokselta ja sain molemmille pojille talvihaalarit yhteishintaan 90 euroa.:) Toivottavasti haalarit näyttävät ja ovat yhtä ihanat luonnossa kuin kuvissa. Tuli myös hankittua nuoremmalle pojalle "uudet" rattaat, Emmaljungan scooterit. Saatiin vanhat vaunut myytyä ja tilalle sitten näppärät rattaat. Meillä on lisäksi Emmaljungan Twin City Crossit ja onkin ollu mahtavat menopelit. Hirmu kevyet työnnettävät, vaikka kyydissä on kaksi lasta.:)
Huomenna sitten vielä pakollinen isompi hankinta elikkäs uudet talvirenkaat autoon. Sit voiskin jo alkaa vaikka lunta tuprutella.:) Meillä jo kovasti isompi poika oottaa lunta ja joulua.:) Yksi kirjekin on joulupukille jo kirjotettu ja kovasti toista mietitään.:)
Nyt oikein mukavaa maanantai-iltaa ja loistavaa viikkoa kaikille!<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti