sunnuntai 8. syyskuuta 2013

AIKA..
...mihin se menee???
 Meillä tai ehkä itselläni on nyt menossa kausi, kun aika ei taho riittää. Yksin kertaisesti vuorokaudessa on tunteja liian vähän. Paljon olisi ideoita kaikenlaisia sisustusjuttuja varten, mutta niitä toteutellaan pikkuhiljaa ajan puitteissa. Meillä ei oikeastaan oo kotona juuri mikään muutunut. Tykkään ja viihdyn kovasti tällä hetkellä kotonani.:)

 Tänä kesänä on tullut melko vähän oltua mökeilläkään, syystä tai toisesta. Mutta viikko sitten pääsimme kunnolla rentoutumaan maaseudulle. On vaan niin sanoin kuvaamattoman ihanaa istua nuotiolla aurongon laskiessa. Järvikin oli lähes tyyni.:) Tykkään niin mökkeillä ja meillä pojatkin on molemmat ihan elementeissään, kun pääsetvät mökille. Ja voin kertoa, että koiratkin niin nautti, kun saivat olla vapaana.
Niin ja siitä kuntoprojektista. Se tosiaan lähti käyntiin ja olen käynyt kerran viikossa spinningtunnilla, joka päivä lenkillä (sisältäen isoja nousuja) ja mikä parasta, vähentänyt reippaasti herkkujen syöntiä. Olen ihan hullu suklaan perään, mutta yhtään palaa en ole laittanut suuhuni kyseistä herkkua.:) Jei, hyvä minä:) 
Nyt tarttee painua peiton alle, jotta jaksan aamulla herätä töihin.:) Oikein sikeää yötä!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti