sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

 
Tein päätöksen olla myös kesän 50 % työajalla, enkä ole kyllä katunu sitä päätöstä pätkääkään ja olen todella kiitollinen työnantajalleni, että se on mahdollista. Koulua ei varsinaisesti ole nyt kesällä, mutta on sitäkin enemmän kyllä koulutehtäviä. Pitää saada valmiiksi portfolio ja pari muuta tehtävää sekä lukea anatomian ja fysiologian tenttiin, jonka ainoana kokeena reputin keväällä. Lisäksi pitäis hieman opiskella ruotsin perussanoja, niin olis sit syksyllä hieman helpompaa aloittaa ruotsin kurssit. Nooh ehkä tästäkin selvitään. Yleensähän asioilla on tapana järjestyä, eikö?:) 
Aina, kun meinaa paniikki iskeä, niin oon koittanu pääni sisällä miettiä, että turhaa on stressata. Tuloksetkin on paljon parempia, kun ei mieti liikoja.:D 
Ns. vapaapäivinä koitan tehdä poikien kanssa jotain pientä ja kivaa. Ollaan tehty muutama reissu keskustaan jäätelökikkarille. Pieni juttu, mutta lapsille mukava ja samoin äipälle. Kuvat onkin otettu kauniina kesäpäivänä keskustasta... Eiköhän sitä olis aika mennä pötkölleen ja kattella vielä muutama ohjelma. Huomenna nokat taas kohti keskustaa ja muutamia asioita hoitamaan. Mukavaa viikon alkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti