torstai 24. toukokuuta 2012

FLUNSSAA PUKKAA
Ollaankin pitkä aika pysytty suht terveinä, mutta nyt se kevätflunssa sitten meijätkin saavutti.:/ Eilen kävästiin poikien kanssa myös lääkärillä, korvatulehdukset molemmilla pojilla ja nyt antibiootit päällä. Eiköhän se taas tästä pikkuhiljaa:)
Ystäväpariskunta muutti hiljattain uuteen kotiin ja ollaan vissiin menossa sinne kyläilemään viikonloppuna. On mukava kyläillä, ihmisiltä saa monesti hyviä ideoita sisustukseen ja värimaailmoihin.:) Oon kyllä ite muutenkin seuraihminen, en kovinkaan nauti yksinolosta. Pieni hälinä ja kolina ympärillä on aina mukavaa.:)
Tänään on ajatuksissa vielä käydä kuvailemassa vähän kotia ja takapihaa. Saisin vihdoin laitettua kuviakin tänne.:D Kovasti tekis mieli jo päästä maalailemaan huoneitakin, mutta ne saa nyt odottaa vielä syksyyn.:) Ajattelin myös tehdä sänkyymme päädyn. Meillä on tavallinen jenkkisänky ja haluaisin siihen kivan päädyn. En vain vielä osaa päättää haluanko puisen vai kankaisen? Nooh aika näyttää:)
Nyt tarttee jo rientää laittamaan ruokaa pojille. Päiväunien jälkeen on hyvä syödä ja jaksaa taas touhuta kaikenlaista. Aurinkoisia päiviä ja mukavaa kesänalkua! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti