maanantai 28. toukokuuta 2012

KESÄSIIVOILUT JA JÄRKKÄILYT MIELESSÄ
Flunssa se täällä vaan jatkuu.:( Voiton puolella jo kyllä ollaan, mutta ihanat siitepölyt vielä vähän lisää tukkosuutta ja limasuutta. Eiköhän tämä tästä. Täysillä ollaan kuitenkin painettu poikien kanssa tämä päivä. Aamusella meillä oli kylässä känkkäränkkä, mutta iltaa kohden se onneksi lähti jonnekin muualle.:) Ja eihän sitä aina voi hyvällä tuulella olla. 
Kävästiin taas lenkillä poikien ja koirien kanssa Pyhäjärven rannalla, aivan ihanan raikas ilma oli sillon. Muutaman vesipisarankin ripsautti.:) Ulkoiltiin myös vähän ja leikittiin sisällä. Vieraitakin poikkesi ja kerettiin vielä itsekin käydä kyläilemässä. 
Suunnittelin tässä vähän kesäsiivousta. Kaappeja oonkin jo vähän siistiny ja huomenna olisi tarkotus viedä vähän tavaroita ja vaatteita lastenkirpparille. Saa vähän itelle turhia tavaroita/vaatteita pois nurkista. Ajattelin myös ehostaa makuuhuonetta, se millä tavalla, jää vielä salaisuudeksi. Laitan kuvia kyllä, jos suunnitelmani onnistuu.:) 
Takapihaakin oon kovasti kuokkinut ja pikkuhiljaa se nurmikkokin asettuu oikeille paikoille. :) Tämä kesä katsellaan ja ens vuonna sitten uusitaan koko nurmikko, jos se ei nyt lähde kasvamaan.
 Oikein hyvää yötä kaikille!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti