keskiviikko 15. elokuuta 2012

KIIRE
Aina tuntuu olevan kiire. En oo kerenny kirjotella tänne oikein mitään taas aikoihin. Liekö tuleva töihin paluu sitten jännittävän vai mikä on.:) 
Pojat sitten tosiaan sai omat huoneensa ja onkin käyny niin, että pienempi poika nukkuu yönsä paremmin, mutta vanhempi ei haluaiskaan nukkua yksin. Ollaan nyt kahden vaiheilla laitetaanko pojat takasin samaan huoneeseen vai mitä? Kuvia on kyllä nykyisestä järjestyksestäkin, mutta laitan niitä, jos huoneet niin pysyy.:)
Asiasta toiseen, ihanaa, kun illat on alkanu pimeneen ja kynttiläkausi lähenee:) Tänään otin kyllä jo varaslähdön ja kattelin telkkaria kynttilän valossa. :) Tykkään kyllä niin kauheesti kynttilöistä, mutta oon aika varovainen niiden polttaja. Meillä, kun on kaksi lasta ja kaksi koiraa, niin ei parane kovin alhaalla niitä pidellä. Pojat kyllä hienosti ymmärtää, että niihin ei saa koskea, mutta silti.
Pitäiskin hankkia vielä yläkerran parvekkeellekin kaksi tai kolme suurehkoa lyhtyä katosta roikkumaan. Näinkin eilen siskollani aivan ihanan keskikokoisen lyhdyn, taidan hakea samanlaisen meillekin. 
Nyt tartteekin jo lopetella ja laittaa vielä pyykit kaappeihin. Kauniita unosia ja ensi kertaan taas:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti