tiistai 21. elokuuta 2012

PÄIVÄT VIILENEE JA ILLAT PIMENEE
Huomaa kyllä, että syksy on alkanu tehdä tuloaan. Päivisin on jo hieman koleampaa ja illat jo pimeämpää. Kaivettiinkin heijastimet eilen esille, tulee kuitenkin liikuttua myös hämärällä. Paljon näkee ihmisiä ilman heijastimia ja varsinkin autolla ajaessa välillä on vaikea huomata yhtäkkiä tietä ylittävää ihmistä. Joskus on kyllä tehny mieli avata ikkunaa ja huutaa, että miettis nyt vähän, jos on oma henki yhtään tärkeä.:/ 
No joo, vieressä onkin sitten kuvaa meijän olkkarissa olevasta pöytälampusta. Tykkään siitä kovasti:) Meillä on olkkarissa myös rottinkinen jalkalamppu, se ei oo suosikkini, mutta parempaa ei oo vielä tilalle löytynyt. Tai no olishan se ihanaakin ihanampi unelmieni lamppu, mutta pikkusen liian kallis meijän kotiin.:) Tarttee vissiin alkaa lottoamaan, jotta voi sen lampun hankkia. Ehkä se meillä on vielä jonain kauniina päivänä:D Toivossa on hyvä elää:)
Nyt tartteekin taas palailla kodin askareisiin, kun pienempi on vielä päiväunilla ja vanhempi legoilee kiltisti.:) Moimoi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti