maanantai 5. elokuuta 2013

MUUTAMA KUVANEN
Mukinalunen, kuva vähän huono, mutta käytännössä toimii ihan hyvin:)
Pannunalunen:)
Tällainen ihana sisustuspupu muutti meille eilen.:)
Tänään taas siivosin koko kämpän lattiasta lähes kattoon saakka. Vanhempi poika oli trampoliinilla pomppimassa kaverinsa kanssa ja nuorempi pötkötteli nuhanenänä sohvalle Fröbelin palikoita katsellen. Kerkesin hyvin imuroida, pestä lattiat, pyyhkiä pölyt ja vieläpä molemmista kerroksista.
Poikien kanssa yhdessä sitten järjestimme leikkihuoneen lelut paikoilleen ja vanhempi poika tuumasikin, että on mukavampi taas alottaa leikit, kun on paikat siisteinä:) Niinhän se taitaa olla, vai?
Illalla vielä poikien mentyä nukkumaan, silittelin kaikki puhtaat lakanat. Mulla on tapana pesun jälkeen silittää lakanat, mutta monesti lakanapino kerkee kasvaa niin korkeeksi, että silittämisessä meneekin sitten tovi, jos toinen. Silittäminen ja pyykkien viikaus on sellaset asiat, mistä en tykkää kyllä kovinkaan paljoa. Mutta onhan nekin kuitenkin tehtävä. On se kyllä mukava mennä nukkumaan silitettyihin puhtaihin lakanoihin, kun jos ne olisi kauheen ryppyset.:)

Joo-o, mitähän sitä huomenna tekisi poikien kanssa??? Meillä on vielä kaksi lomapäivää jäljellä ennen, kun arki koittaa. Jos flunssa on vähän hellittänyt, niin taidetaan suunnata nokka kohti keskustaa ja mennä viettään aikaa siskon kanssa. Mutta sen näkee sitten aamulla:) Kauniita unia kaikille!2 kommenttia:

  1. Kiva välillä saada lukea postauksia sinun normaalista arjestakin! :) Mistä tuo sisustuspupu on ostettu vai surrautitko itse sen?

    VastaaPoista
  2. :) Pupu on abc:lta ostettu:) olisin itse tehnyt jos olisin osannut:D

    VastaaPoista