torstai 15. elokuuta 2013

TORSTAINEN SADEPÄIVÄ
Pitikin tänään olla iltavuorossa, mutta nuorempi pojista on vähän sairastellut ja eilisen lämmön ja korvatulehduksen takia jäätiin täksi päiväksi kotiin. 
Aamupäivä oli aurinkoinen ja melko lämmin. Touhuiltiin takapihalla, siellä tämä nuorempikin malttoi olla vähän rauhallisemmin. Sisällä oleminen on ollut pelkkää koheltamista. Tänään ei ole meinaan tietoakaan lämöstä tai korvakivusta, mutta hyvä niin.:)
Neljän aikoihin päätettiin lähteä uudelleen koirien kanssa lenkille ja kerettiinkin juuri ennen sateen alkamista takasin. Voin kertoa, että vettä ropisi ja kovaa. Mutta kyllä se sade mukavasti raikastaa ulkoilmaa...
Piti tänään myös kuvailla kotia siivouksien jälkeen, mutta kappas, kamerasta ja tabletista on molemmista akut loppu.:/ Aina, kun olis aikaa ja motivaatiota kuvailla, niin... ehkä pitäis oppia lataamaan välineet ajoissa:)
No joo. Ajattelin, että voitais leipasta pullaa tänään poikien kanssa. Ei olla nyt ihan hetkeen taas leivottu tavallisia korvapuusteja, nams...
Nyt tartteekin lopetella. Ajattelin vielä käydä kurkkaas hennesin nettisivut. Nyt kun pojat leikkii viereisessä huoneessa niin nätisti legoilla...:)
Moimoi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti