sunnuntai 27. lokakuuta 2013

IHANAA ILTAA!
On kyllä ollut taas ihana viikonloppu. En tiedä johtuuko vuorotyöstäni vai mistä, mutta nautin kyllä ihan mielettömän paljon, kun saadaan viettää yhdessä perheeni kanssa vapaita. Ei tarvitte edes tehdä mitään ihmeellistä, mutta silti se on jotain niin täydellistä.
Tänä viikonloppuna meillä oli kyllä tekemistä ja mahtavaa seuraa koko viikonlopun. Pikkusiskoni oli meillä yökylässä koko viikonlopun. Hänkin kuuluu niin porukkaan, että olis varmaan melko outoa, jos hän ei olis täällä. On aika ihanaa, kun omat sisarukset tykkäävät olla ja käydä meidän luona. Ei kaikilla ole välttämättä näin läheisiä välejä, kun meillä. Kyllähän mekin riidellään ja sillain, mutta välit on kuitenkin säilyneet hyvinä.
Nyt poikien mentyä nukkumaan, laittelen kirpparitavaroita torstaita varten valmiiksi. Varasin pöydän lastenkirpparille, kun noita pieniä vaatteita ja tavaroita on kertynyt niin noihin kaappeihin. Yleensä olen kierrättänyt siskoni ja kavereitteni kanssa vaatteita, mutta nyt ajattelin osan laittaa myyntiin. Näin voi sitten hankkia niitä uusia tarpeellisia vaatteita tilalle. Pojatkin kasvaa kovaa vauhtia ja jatkuvasti saa olla uusimassa yhtä sun toista vaatetta. 
Tykkään kyllä kauheesti kierrellä kirppareilla, mutta aika harvoin löytyy pojille kunnollisia vaatteita. Pojilla ei vissiin säily vaatteet samalla tavalla, kun tytöillä.:/
Noh joo, kaippa sitä tarttee jatkaa hommia, niin pääsen nukkumaankin. Huomenna olis tiedossa kampaajallakäynti. Hemmottelua siis tiedossa:) Öitä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti