perjantai 7. heinäkuuta 2017

Perjantai...

Se olis taas viikonloppu alkamassa. Tartteekin hakea lankamaailmasta tänään muutama kerä ontelokudetta. Tekee kauheesti mieli virkata ja ajattelin tehdä wc:hen maton:) Mietin, jos tekisin isoäidinneliö-tyylisen neliön mallisen maton. Saas nähä millanen tulee...:)

Oonkin pitäny pitkään taukoa virkkaamisesta, kun sain joulukuussa virkkailujen seurauksena aika inhottavan jännetulehduksen oikeaan käteen. Muutaman päivän oli etu- ja keskisormi hieman arkana ja yhtenä aamuna herätessäni kaikki sormet oli jääny koukkuun enkä saanu niitä enää suoristettua. Koko kättäkin särki ja särky vain paheni päivän edetessä. Kävin sitten lääkärissä ja jännehän siä oli tulehtuneena. Sain lääkekuurin ja viikon kuluessa käsi alkoi hiljalleen palautua normaaliksi. Ajattelin sitten, että on hyvä pitää pieni tauko virkkaamisesta, etenkin kuteilla virkkaamisesta, koska se on aika iso rasite ranteille ja käsille ylipäänsä. Mutta joskos sitä tänään aloittais:)

Niin ja vähän on uusia tuulia sisusturintamallakin. Saatiin eilen meidän uudet keittiön ruokapöydän tuolit. Haluan vielä joskus pinnatuolit, mutta nyt en niitä raaskinu ostaa, joten ostettiin nyt vähän erilaiset. Kivoilta tuntuvat, kun vaan saan ensin hankittua nätit istuinpehmusteet vielä...:) Sunnuntaina maalaan vielä keittiönpöydän, niin sitten voin ottaa kuvia.:)

Maalasin eilen illalla vielä olohuoneen kiikkustuolin. Tuoli oli aikansa elänyt ja pinta rapissut paikkapaikoin kokonaan pois. Mietin pitkään värjäänkö vain sen jollakin öljyllä tms., mutta päädyin kaupassa itseänikin yllättävään ratkaisuun. Löysin aivan ihanan maalin ja keinusta tuli sitten valkoinen. Ei tavallinen valkoinen ja vähän kulahtanut valkoinen.... toosi kiva, tykkään!:)

Tälläsia juttuja tällä kertaa, mukavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti