tiistai 4. heinäkuuta 2017

Pilviä ja sadetta...

Tänään on taas ollut melko pilvinen päivä ja hetkittäin myös sade on ropissut ikkunalaudoille. Toisaalta aika kivan raikas ilma kyllä. Koirien kanssa oli mukava käydä aamupäivällä pienellä lenkillä, kun ei ollut koirille liian kuuma.

Meillä on tässä lähellä kiva paikka, jossa koirat tykkää uida. Ollaankin muutaman kerran käytetty koirat ensin uimassa ja lähetty sitten ite rannalle uimaan. Pojat tosin vain ui, en minä:D En tiä kuinka sitä on muka nykyään vesi aina niin kylmää, että ei voi mennä uimaan. Lapsena sitä vietti melkein koko kesälomansa uimarannalla pulikoiden.:) Tänä vuonna en oo ees vielä talviturkkia kastanu ja nyt on jo heinäkuun alku....:/ Tämä asia tarttee kyllä viikonloppuna korjata:):):)

Meillä ei vielä kumpikaan pojista osaa kunnolla uida, mutta kovasti sitä harjotellaan, kun kelit on sellaisia, että rannalle voi mennä. Yritin houkutella vanhempaa poikaa uimakouluun, mutta ei ollut kuulemma hänen juttunsa... Oon vaan ite sitä mieltä, että olisi tärkeä osata uida, sillä olemme paljon veden äärellä, mutta eiköhän se taito sieltä vielä jonain päivänä kartu:)

Nyt tarttee laittaa konetta kiinni ja pistää tarjottavaa pöytään, sillä muutamat synttärivieraat tulevat tänään nuoremman pojan syntymäpäiville. Hän on syntynyt oikeasti juhannuksena, mutta kuten moni tietää, niin monella on menoa juhannuksena ja siksi pidämme syntymäpäiväjuhlat yleensä ennen tai jälkeen juhannuksen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti