keskiviikko 22. helmikuuta 2012

KESKIVIIKKO ALKOI LUISTELULLA:)
Nukuttiinkin viime yö hyvin. Herättiin koko porukka vasta puoli 10 ja aamupalan jälkeen lähin poikien kanssa kentälle luisteleen. Saatiin sinne seuraakin ystäväperheestä. Jotenkin piristi kamalasti, kun aurinkokin sieltä kurkisteli välillä. 
Vieressä muuten kuvaa sohvatyynyistä, piti tehdä isot tähdet, mutta en saanu tehtyä onnistunutta sabluunaa niin tuli sitten tämmöset.:)
Kauheesti oon miettiny, mitä portaikolle tehtäis, kun ne on jotenkin kovin kolkot. Isot korkeet valkoiset seinät... aika hankala on mitään taulujakaan laittaa...
Jouduttiin hankkimaan portaisiin matot, kun koira ei suostunut rappusia kulkemaan liukkauden takia ilman mattoja. En ite tykkää niistä kauheesti, mutta koitettiin löytä mahdollisimman hienot matot. Ei kyllä oo kovin käytännölliset, kun kaikki karvat jää kiinni. Saa aika kovan työn tehdä, kun imuroi, että lähtevät irti.:) No mutta kyllä ne ainakin vähensi liukkautta portaissa, jos ei muuta:) Lastenkin on turvallisempi kulkea portaissa, kun ei luista jalat. 
Noi seinät on kyllä vielä mietinnässä. Jotenkin sinne jotain kaipais, mutta mitä. Ensin ajattelin jotain kivaa taulukollaasia, mutta ei se oikein sopinu. Maalatakaan ei viiti tai toisaalta miksei... No tarttee vielä miettiä, eihän sitä tiä, jos joku aamu onkin idea mielessä.:)
Haluisin muutenkin, että noi portaat olis valkoiset. En tykkää yhtään niistä ton puun värisenä. Toi kaidekin sais kyllä kokea vähän muutosta.:)
Kauheesti olis kaikkee mielessä, mutta en kauheen hyvin vielä kaikkea osaa totettaa. Harjottelemalla hyvä tulee:) Onnex siskosta ehkä tulee sisustusalan ammattilainen joskus, niin sieltä saa vissiin sitten jotain vinkkejä:D Ja tarttee enemmän lehtiä selailla ja kattella sisustusohjelmia. Niistä saa monesti ihan hyviä ideoita itellekin. 
Niin ja lupasin muuten laittaa kuvaa siitä poikien uudesta makuuhuoneesta. Tässä se sitten on. Vähän ahdas, mutta vielä pojat sinne mahtuvat hyvin.:) Seinät on sielläkin täysin valkoiset, ne saavat kyllä väriä, jahka oon päättäny värin.:)
Isompi poika olikin ihan tohkeissaan aamulla herättyään, kun oli saanu nukkua veikan kanssa ihan omassa huoneessa. Oli kuulemma nähny kerrankin hyviä uniakin.:) On se kyllä jo niin isox pojax kasvanu, aika menee niin nopsaa... 
Tartteekin lopetella ja mennä pyykkejä laitteleen. Mukavaa päivää kaikille!:)


1 kommentti:

  1. Kivat nuo tyynyt :)

    Ja poitsujen huonekin näyttää hyvältä, ihanat verhot siellä.

    VastaaPoista