lauantai 11. helmikuuta 2012

SYNTTÄREITÄ JA ASKARTELUA:)

hammaspeikko:)
Tänään ollaankin sitten menty eikä meinattu.:) Aamupäivällä kävästiin hakemassa koiralle ruokaa ja tulevalle pikku haukkuvauvalle myös ruokaa, pannan ja hihnan. Meille siis on tulossa kahden viikon päästä toinen koiruus. Ollaankin sitä tässä harkittu ja hankittu jo parin vuoden ajan. Nyt sitten tuli oiva tilaisuus ottaa meille pienin tumman kullanruskea noutaja ja sinnehän se sydän sitten meni. Toisaalta meijän vanhus onkin nyt sen ikänen, että vielä voi ottaa pennun, mutta kohta ei enää ehkä vois.                                                                                            Sitten suunnattiin keula kohti siskonpojan synttäreitä. Hauskaa olikin, pojat viihty oikein hyvin.:) Kiitosta vaan kekkereistä!:) Mummulassakin kävästiin, tultiin kotsaan ja vanhempi poika halus askarrella, niin pakkohan se oli.:) Tehtiin "hammaspeikko" langasta. Tällä viikolla on hampaiden pesu ollu puheenaiheena, kun nuoremmalle tuli ihka ensimmäinen hammas torstaina:)

 Tässä myös lorupussi, joka onkin ollu melkoisen kovassa käytössä. Onnex lorukortit on päällystetty kontaktimuovilla niin kestävät käyttöä paremmin.:) Kortit on vanhempi poika tehnyt ystäväni kanssa.
Aika paljon tulee askarreltua lasten kanssa, pienempi ei
kyllä vielä kaikkeen voi osallistua. Lähes kaikkee tarttee hänen vielä maistaa:) Sormiväreillä ollaan koitettu tehä, mutta odotellaan mieluummin vielä hetki, niin on hauskempaa.:)
Mitään kotiin liittyvää en oo kerenny taas tekeen, mutta miehellä alko kahden viikon loma, josko sitten kerkeis.:) Maalata vois ainakin vihdosta viimein ja tapetoida se olkkarin seinä. Alkaa linnut olla jo vähän ärsyttäviä siinä seinällä....:)
Jees, mutta taidampa lähteä alakertaan polkemaan hieman tota "kuntopyörää" ja sitten muutamat vatsalihakset päälle. On vielä tota raskausajan vattaa jäljellä, olis kiva olla kesällä sitten rantakunnossa;) Ainahan sitä voi kaikesta haaveilla:D Hyvät loppu viikonloput kaikille!<3

2 kommenttia:

  1. No mä oon ainakin rantavapaaehtonen sun kanssa :) Ihanaa et teille tulee uus "vauva" !!

    VastaaPoista
  2. Kiva, sitten tartteekin tosissaan alkaa reenaan:) Juu onhan se ihanaa:D On sitä jo niin kauan mietitty ja haaveiltu, että eiköhän sen aika oo jo:)

    VastaaPoista