perjantai 6. huhtikuuta 2012

MUUMIJUTTUJA
Koskaan ei ollu tarkotus alkaa keräileen mitään Muumi-aiheista juttua, mutta niin siinä sitten vaan kävi, että... on tullu muutamassa vuodessa saatua ja hankittua aika paljon kaikenlaista Muumi esinettä. Vieressä on kuvaa joululahjaksi saamistani purkista ja kannusta, molemmat ovat aivan ihanat. Kaapista lötyy vielä mm. kahvikuppeja, emalimukeja, kynttiläkippoja, aterimia, ikkunakoristeita... Haluaisin kovasti Muumi-lasinaluset. Ne on niin hienot ja samoin se tarjotin. Ehkäpä nekin tulee joskus hankittua.:) Aika moni kerää jotain astiasarjaa, mutta mä en oo koskaan oikein tienny mitä keräisin. Kyllästyn helposti, jos on kaikki samaa. Noissa Muumi-jutuissa on kuitenkin eri värejä ja kuoseja, niin niihin en oo kyllästyny, päinvastoin.:)
Tässä vielä muuten kuvaa keittiönpöydästä, kun sen lupasin. Kuva aika huono ja huomatkaa ihanan ihana sipsipussikin pöydällä. Tykkään tosiaan pöydästä kauheesti, mutta tuolit on kyllä aikansa eläneet jo.:) Pöydän päässä on pienempää poikaa varten suoja, ei tartte varoa haarukalla naarmuttamista.:D Suoja ei oo kovin kummonen, mutta ajaa asiansa oikein hyvin siihen saakka, kun poika kasvaa.:) 
Kello onkin jo niin paljon, että tarttee laitella konetta kiinni ja alkaa valmistautumaan lenkille. Ihana lähteä kunnnon lenkille vanhemman koiran kanssa.:) Mukavaa päivää vaan kaikille!:)

2 kommenttia:

  1. Voi noi muumipurkit on niiin ihania!
    Ja lenkistä kiittelemme, kura roisku mutta on vaan niin kivaa kun lumi sulaa ;)
    Tartti pestä Rohmu taas mansikkajugurttishamppoolla kun ei lähde toi kaikki ihosta pelkällä vedellä, tarttis varmaan hankkia sadetakki! Ja ne valjaat jäi kyllä kiinnostaan..

    Kommentoin nyt että tiiät että täältä seuraillaan, katotaan jos alkaisin kans kirjotteleen kun muutetaan.. olis vähän enemmän sit laitettavaakin kun on piha :)
    Nähdään!

    VastaaPoista
  2. HEHEE, no hyvä, jos ja kun joku seuraa:) Pistä ihmeessä itekin kirjottelut pystyyn, tässä on heti innokas lukija:)
    Kiitos vaan teille lenkkiseurasta ja kahvittelusta. Olikin virkistävää käydä rannalla käppäilemässä ja jorisemassa niitä näitä:)
    Meillä on R:llä sadetakki ja se on kyllä hyvä juttu. En tiä miksen tajunnu sitä nyt ees laittaa. Säästyy monilta pesuilta:)
    Valjaatkin on hyvät ollu, nää nykyiset paremmat kun edelliset. Niistä tosiaan pääsi irti, mutta nää on pitäny hyvin, vaikka R:ää saa joskus perässä kiskoa, kun jää toisen koiran takia makaamaan maahan.

    VastaaPoista