maanantai 9. huhtikuuta 2012

TAKAPIHAN KUNNOSTUSTA
Oltiin takapihalla vanhemman pojan kanssa rappusia putsaamassa, kun ajattelin kivetykseltä kerätä isot kivet pois. Meillä on terassin jälkeen kivetys, jonka vanhat asukkaat on vaihtaneet isoista mustista kivistä pieniin jokaväri-kiviin. Ite tykkään isoista kivistä enemmän ja onkin harmittanu, kun ovat vaihtaneet ne pois. Nooh, jotenkin sitten pölläytin kivetystä niin, että sieltä pikkukivien altahan sitten pilkistikin ne mun ihanat mustat kivet. Sitten vaan kaiveleen ja "sihtaan" pikkukiviä pois. Aika urakka siitä tulikin, saatiin reilussa tunnissa 1/3 valmiiksi. Huomenna sitten taas jatketaan. Näyttää kyllä heti omaan silmään paremmalta. 
 Tässä vähän kuvaa, kuvat ei kyllä oo taas kaikkein parhaimpia, mutta näkee niistä nyt vähän eroja. Kyllä lopputulos on sitten jo huomattavasti parempi, kun on kaikki pienet kivet saatu kerättyä pois. Ajattelin kiikuttaa ne etupihalle. Siellä on pieni alue multaa ja muuten piha on täytetty kivillä. En keksi oikein mitään siihen multaplänttiin, niin taidan sen jotenkin kivasti noilla kivillä laittaa:) Etupihassa on jonkin sortin pensaskin, jos oikein muistan, niin siihen tulee kyllä ihan nätit kukat.:) Sen aion jättää ihan omalle paikalleen:D
Tarttis toi takapihan terassikin käsitellä kesällä, kun se alkaa oleen aika huonossa kunnossa. Sitä ei vissiin kukaan oo koskaan millään käsitelly. Olis ihan kiva, kun ei alkais tikkuja lähteen. 
Laitan kuvia vielä etupihastakin, jahka niitä kerkeen ottaan.:) 
Vähän saattaa teksti olla hölmösti kirjotettu tai muuten vaan sekavaa, kun alkaa silmät jo painuun kiinni. Voiskin tästä hipsiä hammaspesulle ja sitten lampaita laskemaan. Oikein hyvää yötä ja mukavaa huomista päivää kaikille! Toivottavasti olis yhtä lämmin päivä kun tänään ja aurinkokin sais paistaa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti