tiistai 17. huhtikuuta 2012

PIENTÄ SISUSTAMISTA
Tänään on taas menty aikas vauhdilla. Mukava päivä oli poikien kanssa, vähän jorattiin Fröbelinpalikoita ja kävästiin ulkoilemassa. Koiruuksien kanssakin tuli lenkki järvenrannalle tehtyä. Aika kolee on kyllä ilma ollu, se oli ainoo miinusjuttu tänä päivänä. 
Käväsin tänään myös Kodin Terrassa hakemassa pienen purnukan mustaa Tikkurilan kalustemaalia. Sainkin maalattua seinätekstit ja ite oon kyllä tosi tyytyväinen lopputulokseen. Nyt teksti erottuu kivasti valkoiselta seinältä.:)
Vieressä onkin kuvaa, ylhäällä on lopputulos ja alapuolella kirjaimet alkuperäisinä. 
Ajattelin kyllä vielä keittiöön hankkia kivan tekstin, en vaan tänään osannu oikein päättää, mitä olisin halunnu.:) Tosin haaveissa on kyllä vielä saada ihan kunnon tekstitarrat seinälle, ne on niin jotain:)
Oon kyllä sitä mieltä ettei liikaakaan noita kirjainjuttuja tai tekstityksiä saa olla. Mutta jokaisella on oma makunsa ja kaikki saa kotinsa laittaa just niin, kun tahtoo.:)
Mulla on kyllä itelläni aina ollu sellanen huonopuoli itessäni, että haluan aina kaikki just nyt eikä huomenna. Lasten myötä sitä on vissiin vähän kasvanu ja osaa jo edes vähän odottaa. 
Tykkään kauheesti laittaa kotia ja oon aika kova siivoamaan. Pikkuhiljaa saadaan paikkoja kuntoon ja sellasiksi, kun ollaan haaveiltu ja ajateltu. 
Kodin Terrasta tarttu mukaan myös ihana lehtikassi:)    Se löysikin paikkansa eteisen nurkasta. Pussit, kassit ja korit on ihania. Niitä on kyllä tullu kerättyä aika paljon ja oonkin lahjottanu niitä eteenpäinkin.:) Onnex on iso perhe, niin tavarat saa kivasti kiertoon.:)  
Taitaapi olla taas aika hipsiä nukkumaan ja jatkaa taas toinen päivä kirjottelua. Jäikin muutama kuva vielä laittamattakin, mutta niistä lisää myöhemmin.:)
Kauniita unosia jälleen kaikille!:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti