sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

AURINKOA, IKKUNAN PESUA JA JÄRKKÄILYÄ

 Tänään herättiin ihanaan auringon paisteeseen. Ulkoiltiin hetken ja tuli inspis pestä ikkuinoita, kun viime kerralla jäi kesken. Nyt näkee ikkuinoista ulos ja oikein kiiltää lasit.:) Vaihdoin myös makkariin verhot. Ne on omaompelemat tumman ruskeat sivuverhot. Kangas on ostettu Euronkankaasta Lielahdesta.
Tuli heti uusi ilme makkariin. Seinät olisin tarkoitus vielä maalata, kaksi seinää hieman sävyttää ja yhdelle seinälle tehoste tai raidat. En oikein osaa päättää kummat haluan, parempi hetken miettiä ettei tartte heti seuraavana päivänä uudelleen maalata.:)
Haluiaisin lattialle uudet matotkin, mutta ne hankitaan vasta koiran  "aikuistuttua". 
Poikien leikkihuoneessa siirrettiin taas järjestystä, kun pestiin ikkunat ja tehtiin kunnon siivous sinne muutenkin. Leluja on kyllä niin paljon, että niitä pitäis oikeesti hieman karsia ja laittaa osa varastoon. Vanhempi poika vaan on niin tarkka, että muistaa lelunsa ja aina ettii juuri sitä, minkä oon varastoinu.:) Alle kuvaa myös poikien ihanasta muumilampusta, joulupukki oli kuullu toiveen, kun sen toi.:) Kuva ei ole mikään paras mahdollinen, mutta kyllä siitä jotain osviittaa saa.:)
Muumilamppu:)
Tänään en kerkeekään kovin pitkälti kirjotella, kun tarttee mennä syömään ja lähteä mummulaan kyläilemään. Mutta oikein aurinkoista ja mukavaa sunnuntaipäivää kaikille! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti