maanantai 5. maaliskuuta 2012

SIIVOILUA:)
Tänään on taas tullu siivottua aikalailla.:) Puunasin koko yläkerran ja sainkin vähän setvittyä poikien lelujakin. Tavotteena oli kyllä vähän karsiakin komeroon leluja, mutta ihana pieni apurini saapu paikalle, niin eihän niitä leluja voi kaappiin laittaa lapsen nähden.:) Ja kyllä ne mahtukin aika kivasti nyt taas, kun sain pehmot laitettua niille tarkotettuihin korijuttuihin. Tuli myös pestyä taas muutama koneellinen pyykkiäkin ja huomenna olis tarkotus lakanat vaihtaa.:) Tykkään kauheesti siististä kodista ja siivoomisesta. Isompi lapsi on mielellään auttamassa siivouksessa. Lupasi myös leipoa ja laittaa ruokaa mun kanssa viikonloppuna. 
Oltiin tänään takapihallakin, kun aurinko paisto niin ihanasti ja aika lämpimästi. Terassikin suli viikonloppuna ja minä reippaana tyttönä kannoin heti kalusteet sinne. Aah, niin ihanaa on olla auringossa. Saa toi pimeys jo riittää. On niin ihanaa mennä aamullakin lenkille, kun ilma on hieno. Ei edes pakkanen haittaa, kun aurinko vaan paistaa.:)
Huomenna saadaankin päiväseurax rakas ystäväni lastensa kanssa.:) Mukavaa, kun on seuraa ja lapsilla on leikkikaverit. Ite ei kuitenkaan koko aikaa kerkiä leikkiä, vaikka aikas paljon me touhuillaankin yhdessä. Eilenkin muutama tunti askarreltiin lasten enolle synttärilahjaa ja korttia.:) Se olikin aika hauskaa ja piristävää. Poika tykkäs kauheesti, kun harjoteltiin erilaisten saksien käyttöä.:) Tulikin hienoa jälkeä ja poika oppi melko nopeasti tekniikan.
Hohhoijaa, tartteekin painua nukkumaan. Kerrankin pääsen ajoissa pehkuihin, niin nautin siitä ja sanon kaikille kauniita unia, oman kullan kuvia<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti