keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

 OLKKARIN JA ETEISEN JÄRKKÄILYÄ
Poikien nukkuessa päiväunia, siirtelin vähän juttuja olkarissa ja eteisessä. Olkkarin tv-tason vieressä oli poikien lelukori, se sai siirtyä toiselle puolelle olkkaria ja tilalle laitoin traakkipuun, joka ihme ja kumma on edelleen hengissä. Nyt tosin meijän pikkuhaukku sitä välillä käy nyppimässä siis kun silmä välttää, mutta toivon että saan sen silti elvytettyä.:) Tossa kohtaa kukkaan ei ihan suoraan paista koko aikaa aurinko. Tuntuu, että se ei oikein tykkää paahtamisesta ja nuukahtaa helposti, jos on liian kuumassa. Siirsin myös tv-tason lampun ja ananaskukan(vai mikä lie) paikkoja keskenään. Sekin piristi kummasti.:) Meillä ei oo kauheen paljoo mahdollisuuksia järjestellä olkkarissa huonekalujen paikkoja, kun sohva ei mahdu, kun yhdelle seinälle. Oon miettiny nyt monta päivää pääni puhki asti, miten saisin kivan uuden järjestyksen sinne. Oon aika kova aina ollu kääntään ja vääntään paikkoja, vissiin äitiltäni opittu.:)
 Tässä vähän kuvaa eteisestä. Jouduttiin laittaan jo alaskin portti, kun pikkukoira kiipeili jatkuvasti portaissa. Lonkkien takia tarttis välttää portaita puolen vuoden ikään saakka niin paljon, kun suinkin mahdollista. Toisaalta hyvä se oli jo laittaa, kun nuorempi poikakin on alkanu vähän enemmän liikkuun, niin eipähän hän pääse ainakaan kiipeämään portaille. Haluaisin vielä ison pelin tohon tauluseinän vastakkaiselle seinälle. Siinä on vaan kyprokkiseinä, niin ei kauheen raskasta peiliä voi kyllä laittaa, ettei se tipu sieltä alas. Noi eteisen maton on ian ikuisen vanhat puuvillamatot, laitettiin ne nyt pennun takia siihen. Ne on helppo pestä eikä niin haittaa vaikka menisivätkin pilalle. Ihmeen hyvänlaatuset ne kyllä on ollu, kun ollaan ne joskus k-raudasta ostettu jostain ale-laarista.:) Ei se hinta aina laatu takaa:D
Portit meillä on lapsiportit ja melko jämäkät onkin. Ollaan oltu ihan tyytyväisiä, lukistuskin on sellanen ettei lapset ihan heti saa auki.  
Vaihdoin myös koirien kipot muovisista teräksisiin. On paljon siistimmät noi, kun edelliset.:) 
Löysin muuten tämmösiä Marimekon servettejä kaupasta, oli pakko ostaa, kun ovat jotenkin kivan keväisiä. Tykkään kyllä muutenkin tosta perus Marimekko kuosista.:)
Mutta nyt tarttee taas lopetella ja lähteä ulkoilemaan poikien kanssa, kun on niin pirun hieno ilma. Aurinko paistaa ja mieli on hyvä:D:D:D Kevättä rinnassa siis:) sii juu kaikille;)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti