lauantai 3. maaliskuuta 2012

JÄÄKAAPPIRUNOUTTA
Vitsit ihan mieletöntä, oon kauan halunnu ton jääkaappirunoutta-paketin ja sainkin sen vihdoin joululahjax. Aika hauskoja juttuja ilmestyy jääkaapin oveen, kun kaikki vaihtelevat sanoja ja niiden järjestystä.:)

Noita on vissiin monenlaisia, eri sanoilla varustettuja vissiin. 
Tuli vähän vaihdettua järjestystä poikien leikkihuoneessa. Näyttää kyllä vähän hassulta, kun ei oo mattoja lattioilla koiranpennun takia. Koira on kyllä melko sisäsiisti, mutta joskus saattaa pieni vahinko tulla. Nukkamattoja ei oikein pysty kotona peseen, niin en viitis niitä jatkuvasti raahata pesulaankaan. Se on aika kallista lystiä muutenkin.
No matot saa mennä lattiaan takasin, kun ei oo tullu yhtään vahinkoja lattialle muutamaan viikkoon.:) 
Tässä vähän kuvaa uudesta järjestyksestä. Kuvat vähän huonoja, mutta ehkä niistä jotain selvää saa.
 Vanhempi poika tossa yhtenä päivä kaupassa tokaisikin, että äiti hei, koska saadaan veikan kanssa uusia leluja, kun meillä ei kauheesti oo mitään. Äiti on kyllä vähän eri mieltä, osa leluista on nimittäin vielä varastossa, kun ne ei mahdu kaikki huoneeseen. Ajattelin hankkia sängyn alle vedettävän laatikon, mihin sais loppuja leluja mahtumaan. En oikeesti edes tiedä, mistä kaikki lelut on kertyny. Tuntuu, että ite ei edes olla ostettu kovin paljoa. Mutta kaippa sitä sitten on ostettu:) Ostettiin viimeksi toi sammakkokori Prismasta, se on kivannäkönen, mutta ei ole ollu kovinkaan hyvä lelukorina. Sinne sopii pehmoja yms, mutta meillä se on lähes täynnä autoja, niin ei oikein tahdo pysyä pystyssä. Ennen samppikoria, tilalla oli ruskea rottinkikori. Sen vein alakertaan olkkariin sohvapöydäksi. Haluisinkin Ikeasta sellasen aivan mielettömän ihanan arkun. Oon jo kauan sitä kuolannu sieltä ja haenkin sen, kun saan lomarahat.:) Tarttee vaan jättää mies kotiin, niin saa rauhassa soppailla. No ei vais:)
Tossa vieressä olevassa kuvassa näkyy kaksi vihreää koria, jossa on vauvan legoja. Ettin niitä pitkään joka paikasta, mutta sitten kerran kävin kirpparilla ja siellä oli valtava laatikollinen niitä 15 eurolla. En kyllä miettiny sekuntiakaan otanko vai en. Kerrankin kävi hyvä tuuri:)
No mutta nyt tartteekin jo rientää alakertaan, kun kahveet on tippunu ja pitäis sitten lähteä koiruuksien kanssa ulos. Ulkona onkin nyt niin ihana ilma, kun aurinko paistaa. Ei tee kyllä yhtään mieli olla kotona.:) Ja ihanaa, huomenna tulee tuleva kummipoika mammansa kanssa kylään. <3 Palaillaan taas, oikein mukavaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille!:) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti