lauantai 31. maaliskuuta 2012

LUNTA SATAA TAAS:/
Perjantaiyö tai no jos ihan oikeesti katotaan, niin lauantain puolellahan sitä jo ollaan.:) Saatiin pojat vasta jokunen aika sitten nukkumaan. Pienemmälle tulee hampaita, niin kiukutti hirmusesti, eihän isompikaan voinu sitten nukkua, kun veikkakin valvoo. Onnex se ei maailmaa kaada, jos vähän myöhempään valvotaan joskus.:)  On meillä kyllä ollu onnea, kun ollaan noin ihanat pojat saatu<3 Joskus, kun en ollu vielä äiti, kuuntelin töissä korvat suurina, kuinka onnellisia ja ylpeitä työkaverit oli ja on lapsistaan, niiden puheista sen kuuli. Ajattelin sillon, että jos mulla on joskus lapsia, niin toivottavasti saan itekin kokea ton ylpeyden ja ihanuuden. En oikeesti edes kokonaan tajunnu, miltä se voikaan tuntua. Lapset on kyllä niin kaikki kaikessa:) Äitin muruset:) Muru kuulostaa pieneltä, mutta se on jotain suurta sydämestä tulevaa:)
Hehee,no mentäskös nyt ihan johkin muuhun aiheeseen.:) Ostin tälläsen tuolin vanhalta naapurilta. Sain sen 30 eurolla ja ollaankin oltu toodella tyytyväisiä. Tuoli on niin mukava istuttava.:) Tuolissa on tahra, mutta se on niin haalea, että sitä tuskin edes huomaa. Ton päätyyny kankaan ja sisuksen ajattelin vaihtaa tässä joku päivä, kun on aikaa ja innostusta ommella.
Mulla on tosi vanha ompelukone, joka onkin nyt alkanu temppuileen. Sen takia ompelu onkin vähän jäänyt vähemmälle. Tykkään paljon ommella, muutamat myssyt oon pojille tässä lähiaikoina tehny. Kävin kattomassa uutta verhokangastakin keittiöön, jos tekisin ite kapan marimekon kankaasta.:) Mulla, kun on nyt hyvä mallikin valmiina ja aina voin pyytää mummulta apua. Mun mummuni on aivan mielettömän hyvä käsitöissä ja oonkin saanu sieltä paljon vinkkejä kaikkeen.:) Harmi vaan, kun en oo niin taitava.:/ Ehkä sitä oppis, jos vaan kauheesti harjottelis. 
Sain muuten alakerran vessaankin vihdosta viimein hankittua pussukan pikkupyyhkeille. Laitan myöhemmin kuvaa, kun saan vessan kuvaus kuntoon.:)  Nyt taidan hipsiä untenmaille, kauniita unosia kaikille! Jos tätä joku edes lukee;) No mutta, jos ei niin silti...:)

2 kommenttia:

  1. Hyvinhän sä käsitöitä osaat... Se venekin oli oikein hieno ;)
    No ei, mutta oikeasti :)

    Kivan näköinen tuoli.

    VastaaPoista
  2. :D Venettä eilenkin nauroin täällä yksinäni:) Vitsit se oli kyllä hieno:D:D:D

    VastaaPoista