torstai 22. maaliskuuta 2012

 PYYKKIÄ RIITTÄÄ:)
Vitsit, että odotan kesää. Saa viedä pyykit ulos kuivuun. Meillä on tosin aika tehokas ilmanvaihto, aikas nopsaa kuivuu kyllä pyykit sisälläkin, mutta se raikas ulkoilman tuoksu puuttuu. Ja ärsyttää noi tiellä olevat pyykkitelineet. Lähes aina on kuivumassa tommonen Ikean iso telineellinen ja lisäx vielä sellanen tavallinen telineellinen. Kuivurikin meiltä kyllä löytyy, mutta aika harvoin sitä käytän. Pyyhkeet tykkään kuivata sillä, niistä tulee taas ihanan pehmeitä.:) 
Toi meijän pesukone on siitä hyvä, että sinne mahtuu meijän päiväpeittokin. Vanhaan koneeseen ei mahtunu, kun se oli vaan 6kg:n pyykille. Ei tartte pesulaan viedä enää päiväpeittoa, kun sen voi ihan kotosalla pestä.:) 
Tossa pesutornin vieressä on kaappi ja ikkuna. Olisin niin onnellinen, kun ikkunaa ei olisi vaan tilalle saatais korkea kaappi pyyhkeille yms.
Kylpyhuoneissa on perusvarustuksena aina huonosti kaappitilaa. Kyllähän tohonkin jonkin ratkasun keksis, voishan siihen jonkin sortin hyllyn laittaa, mutta ei se isoa kaappia silti voita. Näinkin yhdessä sisustus lehdessä kuvan jonkun kylppäristä ja siellä oli kivat "metalliset" hyllyt ja niissä "peltipurnukoita", joissa oli pesuaineet yms. Tosin näpsäkän ja nätin näköset.
Haluaisin tonne kylppäriin myös vaihtaa muovimaton tilalle kaakelit. Sellaset isot tummahkot:) Suihkun seinälle pitäisi hankkia teline pesuaineille, vanha oli niin huonossa kunnossa, ettei sitä voinu/viititty laittaa tänne enää. Ei olla vielä löydetty mieluisaa. Muutama hyvä on ollu, mutta ne on ollu aivan liian pieniä. Purkkeja on aina melko paljon, niin tilaakin tarttee olla.:)
Noh joo, tartteekin tästä lähteä nukkumaan, että jaksaa huomenna olla aamusta virkeänä tapaamassa muutamaa mammakaveria ja heidän lapsiaan.:) Kauniita unia kaikille<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti