sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

KEVÄTTÄ RINNASSA:)
Kävästiin tänään kaupoilla ihan perusjuttuja hakemassa ja samalla eksyin hyllyille, jossa oli kaikenlaisia sisustustavaroita. Pongasin aivan ihanan keväisen kapan, joka sopisi keittiön ikkunaan, mielettömän nätit tyynyt olkkarin sohvalle ja pari taulua yläkertaan. Tartteekin odotella lomarahoja, niin vois tehdä vähän hankitoja. On vaan niin kiva vaihtaa keväällä ikkunan pesun yhteydessä uudet verhot. Ne piristää kummasti. Olkkariin en aio nyt vaihtaa verhoja lainkaan, kun tykkään nykyisistä kovin. Ne on Ikeasta ostetu paneeliverhot, aika neutraalin väriset, pienellä kuviolla. Sivulla vähän kuvaa olkkarin paneeliverhoista ja alempana tämänhetkinen keittiön kappa. Keittiön kappa on tilattu Jotex:lta, oon kyllä tykänny. Ehkä olis saanu olla toisen värinen, kun taustallakin on valkoinen seinä, niin ei erotu mielestäni tarpeeksi. Meillä ei edellisessä asunnossa ollu erillistä keittiön ikkunaa, vaan keittiö oli tavallaan yhteydessä olkkariin. Nyt on keittiön ikkuna erikseen ja onkin kiva vaihdella useammin verhoja, kun ei tartte moneen ikkunaan vaihtaa.
Vallilan kelohonka verhot olis kyllä aika kivat tai Marimekon unikkoverhot. Meillä on eteisessä Vallilan kelohonka matot ja ne onkin ollu kivat. Ainoo, niin keräävät melkoisesti karvaa. Saa päivittäin olla imurin kanssa heilumassa. Tykkään kauheesti väreistä, mutta kyllästynkin niihin helposti. Six varmaan monesti päädyn tuttuun ja turvalliseen ruskea-harmaa-valkoinen-musta väreihin.:) Saas nyt nähä, mitä kivaa keksin...:)
Leipastiin isomman pojan kanssa myös näin illalla mustikkapiirakka. Lupasin leipoa pojan kanssa ja olihan tuo lupaus pidettävä. Viikolla pitäis vielä pullataikina väsätä, kun se on mielekkäintä leipomispuuhaa pojan mielestä.
Tehtiin kaksinkertainen taikina ja silti jäi vähän uupumaan täydestä pellillisestä. Ens kerralla sitten taikina kolminkertaisena:)
Joskus on pakko hankkia jotain pinkkiä ja löydettiin hieno ja edullinen koiranpeti uudelle tulokkaallemme. Koira tykkäsikin kovasti pedistään.:) Ei taida vaan kovin kauaa mahtua sinne, mutta sitten siskon koirat saavat tämän, jos sen huolivat kakkospedikseen. Siskon koirilla on kyllä paljon komeempi peti nyt, mutta tämä menee meijän prinsessalla nyt hyvin.:)

2 kommenttia:

 1. IHANAT nuo paneeliverhot ♥
  Mä oon katsonut tuota samaa verhoa keittöön, tuumailin myös josksos itse sellaisen ompelisi, pitääkin tulla teille vakoilemaan vähän sen rakennetta ;)

  Ja ihuna pikkuneitonen myös :)

  VastaaPoista
 2. Ne on joo kivat, mutta niissä oli aika työ ommella niiden ala-ja yläreunat. Niihin olis kuulunu ostaa sellaset pidikkeet, mutta olis tullu niin paljon lisähintaa, että päätin vaan ite ommella:)
  Mä kattelin kans tota keittiön verhoa kauan ja yhtä toistakin oon hingunnu, voin näyttää sen jos nähdään joku päivä:) Meille saa kyllä tulla:)

  VastaaPoista