keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

HELLUREI!
Tässä onkin kerenny vierähtää tovi, jos toinenkin, kun viimeksi oon kirjotellu. Olin tosiaan reilu viikko sitten viisaudenhammasleikkauksessa, josta seurasikin melko kovat säryt ja kireet hermot:( Nyt vihdoin alkaa vähän jo helpottaa ja voikin olla taas oma ittensä. Inhottaa, jos hermoja kiristää koko ajan. Oon mieluummin ilonen minä:) 
No joo... tässä äsken kattelin meijän takapihalle, sieltä onkin kivasti lumet jo sulanu. Nurmikko on kolmesta kohdasta aivan kamalassa kunnossa. Edelliset asukkaat otti suihkulähteensä pois ja aika huolimattomasti paikkasivat kuopan. Tarttee hakee pari säkkiä multaa ja nurtsinsiemeniä ja paikata kolot/kuopat. Käytiin Kodin Terrassakin kattomassa aitaa takapihalle. Löytykin sopiva ja haetaan se heti, kun maa sulaa sen verran, että aidan saa sinne kasattua. Helpottaa paljon, kun koiratkin saa olla vapaana. Tietty lastenkin kanssa helpottaa, mutta en aidasta huolimatta vielä alle 4-vuotiasta kylä yksin ulos jätä. Meillä on tossa ihan vieressä moottoritiekin, niin saa olla kyllä tarkkana. On tossa tosin aita, mutta pääsy moottoritielle on siitä huolimatta aika helppoa.
Kauheesti jo kaipaan kesäkukkasiakin. Ensin on ostettava orvokit ja sitten vasta lämpimien ilmojen tultua muut.:) On kiva, kun pihankin saa nätiksi. On ihanaa, kun on oma piha. Meillä on oikeestaan aika iso takapiha nykypäivän pihoihin verrattuna. Musta nykyään pihoista tehään niin turhan pieniä. 
Nyt tartteekin pompata alakertaan miettimään yhdessä ukkoni kanssa, miten voitais olkkarin järjestystä vaihtaa. Jotain muutosta kaipaan, mutta en oo kertakaikkiaan keksiny kuinka voisin huonekalut sijotella, jotta näyttäis olkkari hyvältä. Laittelen kuvia, jos saadaan jotain aikasex.:) Mukavaa kevättä, nyt kannattaa nauttia, kun loppu viikosta luvattiin takatalvea. Juuri, kun pesin kaikki talvivarusteet ja ajattelin laittaa pois, niin eipäs sitten laitetakaan.:D
Kuvaa takapihasta, aika karut on vielä näkymät


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti