tiistai 13. maaliskuuta 2012

KYNSIJUTTUJA
Sain tänään ihka ekat kynnet:) Ihan mielettömän ihanat<3 Mulla ei oikeestaan koskaan oo ollu nättejä kynsiä, mutta nytpäs on. Toisaalta mun työ on sellanen, että siellä ei kauheesti kannata pitää pitkiä kynsiä, eikä kyllä lakkaakaan, kun se on niin epähygieenistä. Mulla on ainakin syyskuuhun asti aikaa nauttia näistä:) Tässä vähän kuvaa kynsistä, kiitosta vaan paljon niiden laittajalle:)
Nyt onkin sitten kynnet ja ripset kunnossa, huomenna pitäis vielä varata aika kampaajalle, niin avot:) Meillä kun on ne tulevan kummipojan ristiäiset ens viikolla, niin pitäähän niissä olla kunnossa.:)
Tänään muuten tulikin postissa Jotex:in kuvasto. Tarttiskin ajan kanssa kattella sitä, siä oli aika kivannäkösiä verhoja. Sellasetkin, mitkä haluisin makuuhuoneeseen. Oon aika monet lakanatkin tilannu sieltä ja ne on ollu tosi nättejä, edullisia ja kestäviä.  Lakanoitakin tarttee kuitenkin olla aika paljon, kun niitä tulee tiuhaan vaihdettua. Silitän pestyt lakanat ja six niissä kestääkin joskus vähän aikaa ennen, kun ne pääsevät takasin hyllylle.:) Inhoon meinaan kauheesti silittämistä, mutta mummu on opettanu, että lakanat kuuluu silittää, niin:D:D:D Nyt kello onkin jo niin paljon, että nukkumatti kutsuu. Katsellaan ja palaillaan. Minä lähden laskemaan lampaita, hyviä öitä kaikille!:)

2 kommenttia:

  1. Laittaja kiittää ihanaa asiakasta :)) ja niin kivaa kun jaksat usein päivitellä, kesäks sit sitä takapihajuttua, en oo muuten ees tajunnu käydä kattomassa siä :p

    VastaaPoista
  2. HEHEE:) Juu tänään just "kinattiin" isännän kanssa, että mihin se mun puuni nyt sitten tuleekaan:) Kyllä päästiin sitten yhteisymmärrykseen:) Voikin olla, että siitä ihan kivan saa.

    VastaaPoista