lauantai 31. maaliskuuta 2012

TAITEILUA:)
 Piirrellään, väritellään ja askarrellaan aika paljon poikien kanssa. Nuorempi ei ihan kaikkeen vielä pysty osallistumaan, mutta mukana tekemisissä on kyllä.:) Ylemmässä kuvassa onkin 3 ja puoli vuotiaan poikani maisema piirustus. Siinä on vihreä ja punainen puu, 3 lintua(yksi iso), 2 pilveä, aurinko sekä tietysti kahta autoa unohtamatta. Poika on kova piirtämään autoja, muutenkin tykkää autoista ihan hirmu paljon. On siis äitikin joutunu opetteleen auton piirtämistä.;)
Alemmassa kuvassa on muumien haisuli. Sekin on mielestäni upea. Piirustukset pääsivät lasten leikkihuoneen seinälle.
Oltiin tossa hetki sitten ulkoilemassa, käytiin samalla koirien kanssa lenkillä. Ihana keli kyllä ulkoilla, mutta hitsit, kun sitä lunta sitten sato aikalailla. Odotin jo niin kevättä ja teiden kuivumista. Aika työ on aina lenkin jälkeen pestä rapaset koiruudet. Vaunut voi onnex jättää pihaan, kun siinä on katos.:)
Tilattiinkin eilen nuoremmalle pojalle matkarattaat. Ei oikein mahdu autoon vaunuja, jos ollaan koko porukalla liikenteessä. Meillä on autossa takapenkillä pojilla molemmilla isot istuimet ja keskelle jää vajaa penkillinen tilaa. Tämä auto on hieman ahtaampi sisätiloista, kun aikasempi.Laitan kuvia rattaista, kun saadaan ne.
Kohta tartteekin alkaa lopetteleen, kun meen tänään käymään töissäni sopimassa kesälomastani. Oon vielä elokuun loppuun saakka kotosalla ja sitten kesäloman jälkeen takas töihin.:) 

2 kommenttia:

  1. Toi haisuli on ihan mielettömän upee, on varmaan suvussa toi taiteellisuus kun tätikin on ihan taiteilija :) Ja äiti niin luova :p

    VastaaPoista
  2. :) Eikös niin sanota, että jokaisessa meissä asuu pieni taitelija:D Jesper tykkää kyllä kovasti piirtää ja touhuilla kaikkee:)

    VastaaPoista