tiistai 13. maaliskuuta 2012

HUHHUH:)
Aurinkoa, aurinkoa... Tänään on pesty ikkunoita, siivottu muutenkin ja tottakai ulkoiltu poikien kanssa. Isomman pojan kanssa pyyhittiin yhdessä pölyt ja samalla laitettiin Kodin 1:sen nukkamatto takasin poikien makkariin. Hän itse kaipasi sinne mattoa, niin kaippa se on laitettava.:) On se kyllä paljon kivemman näkönen ja tuntunen, kun pelkkä paljas lattia.Tarttee vaan yöksi laittaa aita ovelle, ettei pikkukoiruus käy tarpeillaan siellä yön aikana. Onnex koira on lähes sisäsiisti, pieniä vahinkoja vaan enää sattuu ja nekin lähes aina sanomalehdelle. :)
Toi matto on siskon valitsema, tykkään kauheesti. Nukka on silkkisen tuntuista eikä siihen juurikaan tartu koirankarvat. Pohja matossa on huopaa, pysyy hyvin paikoillaan. Matto oli ennen meijän yläkerran aulassa, mutta ajattelin laittaa siihen toisen maton, jahka voi laittaa. 
Ennen kesää tarttee kyllä viedä pesulaan olkkarin matto. Se on ollu meillä jo aika kauan, mutta tykkään kauheesti sen väristä. Nukka on hieman jo kulahtanu ja ehkä kaipais uutta mattoa, mutta... Ei ainakaan vielä oo tullu eteen hyvän hintasta ja hienoa mattoa. Tai no eilen löysin yhden, mutta se olis ehkä enemmänkin keittiöön. Ihan mielettömän hieno sekin.:) Hobbyhall:in nettisivuila oli muutamia tosi kivoja mattoja. Mutta nyt lähren ulkoilemaan koko perheen voimin, palaillaan.:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti