perjantai 2. maaliskuuta 2012

VIIKONLOPPU
Mieheni yllätti melkoisesti tuomalla ihanan tulppaanikimpun töistä tullessaan.:) Ihmettelin kyllä mistä syystä saan kukkia.:) Aikas sulosta, piristi kyllä kivasti jo muutenkin mukavaa päivää. Ollaan poikien kanssa tänään vaan oltu.:) Ollaan kyllä ulkoiltu ja kyläilty, kävi velikin kylässä.:) Ajattelin, että huomenna siivoon kunnolla ja ehkä muutan makuuhuoneessa järjestystä. Oon nyt ainakin kolme kertaa lyhyellä ajalla käännelly, mutta ei oikein tunnu löytyvän sopivaa järjestystä. Laittelen kuvia, kun saan mieleisen huoneen aikaseksi.
Ajattelin tilata tänään vielä vähän vaatteita pojille kesää varten ja katon joskos löytyis ne ruskeat verhot meijän makkariin. Seinäkin pitäis maalata, kunhan saan päätettyä maalaanko koko seinän vai teenkö kuvioita siihen. Väri on kyllä jo selvillä, mutta saas nyt nähä.
Tarttis joku päivä myös opetella tän blogin asetuksia yms. Oon kyllä ihan pihalla, just ja just saan tekstit tänne näkyviin;) Oon niin tollo näitten tietokonejuttujen kanssa, että ihan hävettää:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti